Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/u874224223/public_html/wp-config.php:1) in /home/u874224223/public_html/wp-content/plugins/fbac_converter/fbac_converter.php on line 29

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/u874224223/public_html/wp-config.php:1) in /home/u874224223/public_html/wp-content/plugins/fbac_converter/fbac_converter.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/u874224223/public_html/wp-config.php:1) in /home/u874224223/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2010
Német magyar fordító

Német magyar fordító

Német magyar szövegfordító


Német magyar fordító – Weboptim Kft.

Ha német magyar fordító szükséges ahhoz, hogy megbirkózzon a feladataival, akkor a legjobb helyen jár. A Weboptim Kft. több szempontból is ideális választás.

Ha a fordítást a Weboptim Kft. által foglalkoztatott német magyar fordító végzi el, akkor minden esetben a következőkre számíthat:

– A német fordítást anyanyelvi vagy anyanyelvi szinten beszélő fordító végzi. - A munkát mindig pontosan, határidőre szállítjuk le. Ha a munkát akadályozó – akár rajtunk kívül álló – körülmény lép fel, mindig jelezzük a megbízó felé.

- A fordítás munkadíját előre egyeztetjük, azt utólag soha nem módosítjuk. Előfordulhat, hogy a célnyelvi szöveg alapján történik a fordítás elszámolása, de ezt mindig előre egyeztetjük.

- A német magyar fordító a fordítás elkészítése során a megbízó igényei alapján terminológiai adatbázist készít. Mindig arra törekszünk, hogy ugyanannak a megbízónak ugyanaz a német fordító végezze a munkát, elősegítve ezzel is a fordítás konzisztenciáját.

- Ha szükséges, szkennelési, karakterfelismertetési és szerkesztési feladatokat is elvégzünk.

Német magyar fordító – szakterületek

Német magyar fordítás

- Műszaki fordítások

- Pénzügyi fordítások

- Idegenforgalmi fordítások

- Üzleti fordítások

- Jogi fordítások

- Közgazdasági fordítások

- Informatikai fordítások

- Levelezések fordítása

- Környezetvédelmi fordítások

- Egészségügyi fordítások

Német magyar fordító –  lektorálás

A fordítást anyanyelvi szakfordítóink mindig gondosan és a munka befejeztével azt ellenőrizve végzik. Nem ajánlunk lektorálást akkor, ha a szöveg belső használatra, “nyersanyagként” valamilyen munka kiindulási alapjaként szolgál. Természetesen ilyenkor is van lehetőség lektorálás kérésére, de ezt elsősorban hivatalos célú munkák esetében javasoljuk. A lektorálás a fordítási díj 20%-a.


Tesztfordítás

Van lehetőség tesztfordításra is, elsősorban hosszú távú együttműködés vagy nagyobb munkák előtt, a munka megszerzésének reményében vállalunk szívesen tesztfordítást.

Német magyar fordító – árak

A fordítási díjat mindig az adott megbízás alapján szabjuk, amelyet befolyásol a szöveg jellege (általános, szakmai), a munka terjedelme (ismétlődések aránya) és a teljesítés határideje. A díjszámítás alapját képezheti a forrásnyelvi vagy a célnyelvi szöveg, az elszámolási egység lehet karakter, szó, sor, oldal. A fordítási árak tekintetében lehet jelentősége annak, hogy a fordítás német magyar fordítás vagy magyar német fordítás. Kérjük, mindig tájékozódjon a konkrét munkával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken.

Német magyar fordító

A következő módokon léphet velünk kapcsolatba:

- Emailben: csababurillak@yahoo.com

- Telefonon, Burillák Csaba, ügyvezető: 70/313-8017

- Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül: kattintson ide!

A munkadíj kiegyenlítése

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is. Filozófiánk, hogy akkor zárunk le és tekintünk befejezettnek egy munkát, ha a megbízónk meg van elégedve azzal a szolgáltatással, amit tőlünk kapott. Hosszú távra tervezünk, és szeretnénk megnyerni és megtartani megbízóink bizalmát, és arra törekszünk, hogy elégedettségük révén legközelebb is minket keressenek meg fordítási és tolmácsolási munkákkal.

Német magyar fordító – referenciák

Fordítóinkon keresztül megemlítünk referenciáink közül néhányat: Dunaferr ZRT., MAN, Profession.hu, FAG Magyarország, Muller Martini Ag., Lingo Language Services GmbH., MaximaLingauge Kft., Glossa Kft., VPOP, Duna Televízió, Glossa Kft., OMIKK, Best Machinery Kft., Bosch, Opel, Audi, Mercedes, Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., Leitold Tükör Kft., KLUDI Kft. stb.

Kattintson ide, ha angol magyar fordító szükséges a munkájához!

Tipp: ha nyers fordításra van szüksége, akkor a Google fordító segíthet Önnek, ha a következő hivatkozásra kattint: német magyar fordító

Ne feledje: a Weboptim Kft. az ideális választás, ha német magyar fordító szükséges a munkájához!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.